Image

Κινέττα

Το ξενοδοχείο Bousoulas είναι στη Κινέττα. Σε μια όμορφη περιοχή κοντά στη θάλασσα. Το ξενοδοχείο είναι 60 χλμ από την Αθήνα, κοντά στον προαστιακό σιδηρόδρομο και υπάρχουν λεωφορεία για Αθήνα κάθε μια ώρα. Κοντά στο ξενοδοχείο υπάρχουν ταβέρνες, εστιατόρια, σουπερμαρκετ και βενζινάδικα. Σε περίπου 7 χλμ υπάρχει ένα χωριό που ονομάζεται Άγιοι Θεόδωροι, στο οποίο μπορείτε να βρείτε λίγο μεγαλύτερη αγορά. Στους Αγίους Θεοδώρους μπορείτε να απολαύσετε το ποτό ή τον καφέ σας κοντά στην παραλία. Μπορείτε επίσης να απολαύσετε τη νυχτερινή ζωή, η οποία ιδιαίτερα ζωηρή κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού. Σε περίπου 25 χλμ από την Κινέττα είναι το Λουτράκι, το οποίο είναι πολύ διάσημο για το Καζίνο του και για τη νυχτερινή ζωή που προσφέρει. Το Λουτράκι έχει πολλές ταβέρνες, εστιατόρια, καφετερίες, καταστήματα, και δημόσιες υπηρεσίες. Στο δρόμο σας προς το Λουτράκι , υπάρχει ο Ισθμός γνωστός για με το μεγάλο του κανάλι. Στον Ισθμό υπάρχει η Water Fun , η οποία έχει πισινές και υδρο-τσουλήθρες.

Image

Αθήνα

Η Αθήνα είναι η πρωτεύουσα της Ελλάδας. Είναι η πόλη, στην οποία το παρελθόν συναντά το μέλλον. Η Αθήνα προσφέρει ποικίλα πράγματα για να δεις και να κάνεις. Να πάει στην Αθήνα κάποιος είναι το ευκολότερο πράγμα, επειδή έχει το λιμάνι, τον αερολιμένα, τους σιδηροδρόμους τραίνων και τους σταθμούς λεωφορείων.Η πρωτεύουσα της Ελλάδας έχει σχεδόν το μισό πληθυσμό της Ελλάδας. Η Αθήνα είναι διάσημη για τη νυχτερινή ζωή, ειδικά τα μπουζούκια, και για τα αρχαία μνημεία που υπάρχουν για αιώνες στην καρδιά της πρωτεύουσας. Δεν υπάρχει τίποτα πιο συναρπαστικό από ότι να επισκεφτεί κάποιος την ακρόπολη και για να περπατήσει μέσω της αρχαίας αγοράς. Είναι καταπληκτικό πώς αυτά τα μνημεία διάρκεσαν μέσω του χρόνου, των πολέμων και των φυσικών καταστροφών.

Image

Νυχτερινή ζωή στην Αθήνα

Το πρώτο πράγμα που έρχεται στο μυαλό σας όταν ακούτε την λέξη Αθήνα είναι διασκέδαση. Η Αθήνα είναι όχι μόνο η πρωτεύουσα της Ελλάδας αλλά και η πρωτεύουσα της διασκέδασης. Τα πιο διάσημα μέρη διασκέδασης είναι τα μπουζούκια και τα club . Τα μπουζούκια είναι κέντρα ψυχαγωγίας με ζωντανή ελληνική μουσική, δημοφιλές τόσο για τους Έλληνες όσο και για τους τουρίστες. Τα club είναι συνήθως στη νότια περιοχή του Πειραιά, καθώς επίσης και στα προάστια της Γλυφάδας και της Βουλιαγμένης. Η βουλιαγμένη είναι το πιο κοσμοπολίτικο μέρος, ειδικά κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού επειδή είναι δίπλα στη θάλασσα και έχει τα μεγαλύτερα και δημοφιλέστερα club της πόλης. Το πάρτυ στην Αθήνα διαρκεί έως το πρωινό φως να εμφανιστεί.

Image

Πως να πάτε

Υπάρχουν πολλοί τρόποι να έρθετε στην Αθήνα. Μπορείτε να έρθετε με το αεροπλάνο και να επισκεφτείτε το νέο αερολιμένα – Ελ.Βενιζέλος - από εκεί μπορείτε να πάρετε ταξί ή τον προαστιακό σιδηρόδρομο για να φτάσετε στον κέντρο της Αθήνας. Μπορείτε επίσης να έρθετε με το καράβι δεδομένου ότι υπάρχει το λιμάνι του Πειραιά, από εκεί μπορείτε να πάτε στην Αθήνα με ταξί, τον υπόγειο ηλεκτρικό σιδηρόδρομο ή το λεωφορείο. Ένας άλλος τρόπος είναι με τη χρησιμοποίηση του τραίνου, ένας τρόπος φτηνότερος. Η τελευταία στάση του τραίνου είναι στο κέντρο της Αθήνας.

Image

Μέσα μαζικής μεταφοράς

Να κυκλοφορήσει κάποιος στην Αθήνα είναι αρκετά εύκολο επειδή υπάρχουν πολλά μέσα κυκλοφορίας όπως το ταξί, το τραμ, το μετρό, τα τοπικά λεωφορεία και οι υπόγειοι ηλεκτρικοί συρμοί. Το ταξί μπορεί να σας κοστίσει αλλά μπορείτε να βρείτε ένα ημέρα και νύχτα, όσο για τα μέσα κυκλοφορίας τα περισσότερα είναι μέχρι τα μεσάνυχτα. Μπορείτε επίσης να νοικιάσετε ένα αυτοκίνητο, αλλά δεν είναι αρκετά ασφαλές εάν δεν είστε εξοικειωμένοι με την πόλη ή τον ελληνικό τρόπο οδήγησης. Όπως γνωρίζουν οι περισσότεροι άνθρωποι η Αθήνα είναι η πόλη με τις μεγαλύτερες κυκλοφοριακές συμφορήσεις.

Image

Το ξενοδοχείο μας έχει 30 δωμάτια, τα οποία προσφέρουν μια υπέροχη θέα στη θάλασσα ή τον κήπο. Κάθε δωμάτιο έχει ψυγείο, κλιματισμό, τηλέφωνο, λουτρό και μπαλκόνι. Στο ξενοδοχείο μας μπορείτε να δοκιμάσετε τις εύγευστες λιχουδιές μας, τις οποίες μπορείτε να βρείτε στο εστιατόριό μας. Το εστιατόριο έχει τζάκι, το οποίο κάνει την ατμόσφαιρας πολύ ζεστή και οικογενειακή. Μπορείτε να απολαύσετε το μεσημεριανό και το βραδινό γεύμα σας σε ένα ευχάριστο περιβάλλον. Στο ξενοδοχείο μας επιτρέπονται τα κατοικίδια.

© 2018 Bousoulas Hotel Restaurant. All Rights Reserved. Designed By JB